Oplev vores fladskærme  
Oplev vores musiksystemer  
Gå til webshop  

Om Bang & Olufsen Herning

Den 31. januar 2014 åbnede vi vores nye flagskibsbutik Nexus på Torvet 20 i Herning. Butikken byder på 450 kvm magiske Bang & Olufsen oplevelser inden for design, billede og lyd. De 2 etager omfatter en bred vifte af Bang & Olufsen produkter.

Vi har over 25 års erfaring med salg og servicering af Bang & Olufsen produkter, og har igennem tiden tilegnet os en omfattende viden om vores produkter. En viden som vore kunder kan drage nytte af dagligt. Vi sætter bl.a. en ære i at integrere ældre produkter med helt nye modeller samt at rådgive om morgendagens udviklingen inden for musikstreaming, netværk, SMART-TV og intelligente BeoLiving løsninger. 

Vores personale bliver løbende uddannet i nye produkter og teknologier, som skal sikre et højt fagligt niveau og et indgående kendskab til Bang & Olufsens unikke produkter. Vores montører bliver ligeledes uddannet løbende, så disse både behersker det faglige håndværk på højeste niveau samt en stor viden om de seneste tendenser indenfor bl.a. netværk, digitalt tv og integration.

Kig ind og lad sanserne pirre af magien, koncepterne, betjeningskomforten og den smukke formgivning, som har gjort Bang & Olufsen eftertragtet over hele verden.

Der venter dig en oplevelse ud over det sædvanlige.
Overraskende anderledes, enkelt og smukt.

Dette website anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og vise relevante annoncer. Om cookie-politikker