De seks B&O’er i Herning

Indehaveren, 2 nørder, salgschefen, salgskonsulenten og den nye mand 

Med hver vores udgangspunkt og hver vores kærlighed til dét, som det hele handler om - Bang & Olufsen produkterne, byder vi dig velkommen indenfor på vores website og mere end velkommen ind i vores butik på Torvet i Herning.

Vi synes selv, at vi har byens flotteste butik og byens bedste brand. Sæt bare overlæggeren højt, for det gør vi. Vores opgave er at opfylde alle dine forventninger - og gerne lidt mere. Hver dag handler om dig - om dine behov, dine ønsker og dine forventninger.

Velkommen i vores verden. En verden med masser af muligheder, for at du og din familie skal få den bedste billede og lyd oplevelse hjem i jeres stue. Vi hjælper med alt fra idé til handling. Intet er overladt til tilfældighederne her hos os og vi pakker ikke sammen og takker af, før alle detaljer er på plads.

Det er din Bang & Olufsen oplevelse, der skal være i top. Det gør nemlig vores arbejde til en sand oplevelse.

Vi glæder os til at se dig på Torvet i Herning.

Radiomanden fra Ringkøbing

Med sans for detaljerne og et ønske om at tingene altid skal være i orden, er Kenneth Koed Lauritzen den helt rigtige mand til at være indehaver af Bang & Olufsen i Herning.

Jeg havde egentlig troet, at jeg skulle arbejde i en tøjbutik, når jeg blev stor, men efter en uges erhvervspraktik i en radio-tv forhandler i Ringkøbing, var jeg solgt. Jeg skulle være radiomand. Fortæller Kenneth

Jeg husker da min storebror, efter sin konfirmation, fik sparet sammen til sit B&O Center 9000. Jeg vidste, at jeg måtte eje noget lignende. Efter et par år lykkes det mig at købe mit første B&O - på afbetaling.

Kenneth fik læreplads hos radioforhandleren i Ringkøbing og uddannede sig efterfølgende til radiotekniker.
Den 1. august 1999 blev eventyret til virkelighed. Kenneth åbnede sin egen Bang & Olufsen butik på Torvet i Herning, som i 2014 blev til eget domicil. Nexus butikken i Herning står som en helt unik bygning i dag og pryder Torvet i Herning.

Jeg blev kontaktet af B&O, som ønskede en butik i Herning, og de vidste at jeg gerne ville åbne mit eget.

Mange gange handler livet om at gribe de bolde, der kastes op og at dreje med, når vejen drejer. Jeg har været heldig. Jeg lever af min hobby. Jeg sælger ikke bare radio og tv. Min opgave er at sørge for, at kunden får det unikke. Det handler om at begejstre kunderne. Give dem en oplevelse - hver gang.
Lyder det fra Kenneth.

Vi er et team her i butikken. Et team der tager godt vare på vores kunder, og giver dem den luksus som Bang & Olufsen er og de fortjener. Vi er stolte af vores butik og vores produkter. Det skal kunderne også være. Det er vores ydmyge opgave.

Privat er Kenneth gift med Carina og sammen har de tre børn.

 

Book et møde med Kenneth her

 

 

Kenneth Koed Lauritzen
Indehaver
+ 45 20 69 50 04

Ambitiøs og målrettet salgschef

Ralph Clausen er salgschef og har været fast makker med indehaver Kenneth Koed Lauritzen siden 1999, da de to sammen åbnede Hernings første Bang & Olufsen butik.

Vi mødtes gennem venner, og havde nogen dengang spurgt os om fremtiden, er jeg ikke sikker på, at vores bud ville være helt som virkeligheden er i dag. Vi har været heldige, men også meget ambitiøse og målrettet.

Da Kenneth tilbage i 1999 fortalte mig om sine planer, tænkte jeg, at det var det mest vanvittige projekt nogensinde… Jeg giver mig. Vi er i dag stolte af forretningen, vores flotte domicil og ikke mindst over det arbejde, der har gjort, at vi er, hvor vi er i dag. Men Kenneth og jeg bruger også flere timer sammen end nogen af os gør med vores familier.

Bang & Olufsen er et brand i sig selv. Et godt brand - i hele verden. Men det er en ting. En anden ting er det fællesskab, der er i Bang & Olufsen familien i hele landet. Det hele bunder i kærligheden til produkterne - til designet. Om motivationen og om glæden ved at arbejde med det. At give kunderne den oplevelse, som kun Bang & Olufsen kan give.

Vi sælger kun et brand - til gengæld skal vi vide alt om det. Det er ikke noget man bare køber. For mange mennesker er Bang & Olufsen en investering, og det er klart at det forpligter. Kunderne har - og skal have forventninger til os. Vi ”bor” i guldhuset på Torvet. Alene det sætter forventningsbarren højt. Vi skal holde os selv og hinanden skarpe - hver dag - hele tiden.

Ralph bor i Ikast sammen med hustruen Henrikke og parrets to børn.

 

Book et møde med Ralph her

 

 

Ralph Clausen
Salgschef
+ 45 40 33 87 99

Sebastion Eggertsen - Salgskonsulent - Beo Herning

Det er jo kunst…

Sebastian Eggertsen er 25 år og Salgskonsulent hos Bang & Olufsen i Herning. Kunst og design er ikke alene Sebastians hobby, men også hans arbejde, siger han.

Kig på designet hos B&O. Hvert produkt er jo smukt designet og kan som ethvert andet stykke kunst, kun pynte. Mange gange sættes indretningen i et hus omkring et tv, men her er et tv ikke bare et tv - det gør jo ikke noget, at det også ser godt ud, det man hænger op, lyder det.

En arbejdsdag er ikke bare en dag i butikken, for ofte er Sebastian med konsulenten med ude og besøge kunderne eller med montøren ude og montere produkterne. Det er med til dels at få en viden om faget hele vejen rundt, men også med til at give en alsidig arbejdsdag.

Igen, et tv er ikke bare et tv. Et Bang & Olufsen produkt kan mere end de fleste tror, og det er det vi sælger. Oplevelser og unikke løsninger skræddersyet til den enkelte. Det er ikke sikkert at Fru Jensen har samme behov som familien Jensen, så det handler om at optimere deres oplevelse hver især. Det sørger vi for.

Den service vi giver kommer ofte tilbage. Vi mærker taknemmeligheden fra kunderne og det fuldender tilfredsheden i vores arbejde.

Sebastian bor til dagligt i Herning sammen med sin kæreste og deres barn

Book et møde med Sebastian

 

 

Sebastian Eggertsen
Salgskonsulent
+ 45 97 12 43 44

Svaghed for det ordentlige

Som nyeste medlem af familien i Herning finder vi Kasper Hovberg, som Salgskonsulent.

For mig handler det om, at kunden kommer ud ad døren med det rigtige produkt – og den rigtige viden omkring produktet – og ikke om, hvor stor ordren er. Det er den service, jeg kan stå 100 procent indenfor her hos Bang & Olufsen Herning – serveret med et smil, og god kaffe, naturligvis.

Bang & Olufsen er design. Dansk design. Og ordentlighed. Gennemtænkt. Dét har jeg en svaghed for. Det ordentlige. 

Vi taler ikke bare design. Vi taler kvalitet. De to ingredienser samlet i unikke produkter. Jeg er beæret over at være en del af et team, der med stor succes formår at forkæle kunderne med den slags oplevelser

Kasper er 29 år, og bor til dagligt på fyn sammen med hans kæreste og deres søn.

 

Book et møde med Kasper

 

 

Kasper Winther Hovberg
Salgskonsulent
+ 45 97 12 43 44
Kasper@beoherning.dk

Butikkens nørd

Jesper Engelbreth kalder sig selv for butikkens nørd.

Jeg er ham, der med stor glæde skiller alt ting ad ”bare” for at se, hvad der gemmer sig indeni, for så at samle det igen.

Det jeg byder ind med er ofte den sidste del af handlen, og dermed det sidste indtryk kunden står med. Jeg kommer jo ud til kunden med produktet, leverer og monterer det. Sammen gennemgår vi de forskellige funktioner og jeg sikrer mig, at kunden ved, hvordan det hele virker og at tingene fungerer optimalt. Kun den løsning der fungerer 100 procent er godkendt. Sådan skal det være.

Der stilles høje krav til Bang & Olufsen - selvfølgelig, og dem skal vi indfri. Hver og én. Men vi vil gerne gøre lidt mere end det kunden forventer, og det forsøger vi - som team, hver dag. Om det tager en time mere end beregnet, betyder ikke noget. Kunden har jo ikke bare købt et produkt, men en Bang & Olufsen oplevelse og service, det skal kunden være fuld tilfreds med, når jeg tager skoene på og siger farvel - og tak.

At være montør for Bang & Olufsen betyder, at jeg skal kende alle produkterne helt igennem, og det sætter jeg en stor ære i.

Privat bor Jesper i Gjellerup sammen med sine to drenge.

Jesper Engelbreth
+ 45 97 12 43 44
Montør

Montøren med den ene fjernbetjening

Dennis Skovborg er slet ikke bleg for at erkende, at årsagen til at han arbejder med Bang & Olufsen produkter, er at det er kvalitet fra øverste hylde.

- Der har vist aldrig været nogen tvivl om, at jeg skulle arbejde med elektronik, siger montør Dennis Skovborg, som har været ansat hos Bang & Olufsen i Herning siden december 2016.

- Tingene blev skilt af. Indholdet blev nær studeret – afluret og samlet igen. Det handlede om at lære og forstå logikken i opbygningen.

At valget faldt på Bang & Olufsen produkterne er ikke tilfældigt. Det handlede om den kultur, man i branchen godt ved, at virksomheden har.

- Bang & Olufsen er i den liga hvor det ikke kun er det udenpå der er fantastisk, men også det indeni. Det er virkelig det fineste fine, og det er det der fanger mig. At sætte det sammen. At få det til at virke, men særligt at produkterne er lavet til at kunne spille sammen – ved hjælp af kun én fjernbetjening. Det er unikt.

- Ofte hænger de forskellige produkter i flere af huset rum. Det er min opgave, at de kan sammen. At det er simpelt. Det lækre har andre sørget for. Min opgave er, som den sidste medarbejder kunden møder, at leverer den service der fuldender produktet. At tingene virker – og at de virker sammen. Der skal ikke være nogen der ikke ved hvordan, når jeg tager derfra – og man skal ikke kunne se en ledning. Det skal være i orden, lyder det fra Dennis Skovborg, som de seneste 16 år har kørt som montør for Bang & Olufsen.

Dennis holder af dialogen med kunden – hjemme hos kunden. Men også den service – den sidste finish af produktet.

Privat bor Dennis i Frederiks sammen med hustruen Jannie og deres tre børn. Fritiden går med hjemmets store hus renovering – og helst hele familien samlet.

Dennis Skovborg
+ 45 97 12 43 44
Montør

Dette website anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og vise relevante annoncer. Om cookie-politikker