Oplev vores fladskærme  
Oplev vores musiksystemer  
Gå til webshop  

Pricerunner købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb.
Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle registrerede brugere på PriceRunner. For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien.
Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster intet og tager kun et øjeblik.
Få PriceRunner Købsgaranti i dag Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af defekt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.
For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig personligt.
Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter. For de endelige brugervilkår og oversigt over kategorier, der er undtaget garantien, besøg PriceRunner.

 

 

Dette website anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og vise relevante annoncer. Om cookie-politikker